Най-скъпият футболист в историята на Реал Мадрид Гарет Бейл даде интересно интервю пред „Ел Паис”, в което съвсем откровено отговори на въпроса кой е най-големият му недостатък. Може би изненадващо за някои, уелският национал призна, че всъщност е доста мързелив.

Идеята на изданието бе да направи равносметка на четирите му години при „белия балет” с помощта на самия нападател.

Реал идентифицира проблема - няма кой да вкарва

„Надявам се, че най-доброто предстои. Да, имах велики мигове и други не чак толкова”, заяви Бейл в лаконичния стил, в който издържа цялото си интервю.

„Дали прибързах с връщането си в игра по пътя към Дванадесетата (титла от Шампионската лига – б.р.)? Сега смятам, че трябваше да си дам повече време, за да се възстановя. Така щях да мога да играя много по-добре и да правя всички тези неща, които болката в глезена ми пречеше да върша.”

„Зидан? Той е много спокоен. Обича да се наслаждава на футбола, а също и на камерите. Когато атакуваме, той иска от нас да изразяваме себе си, но когато се браним, държи всички да го правим като един. Зидан изисква да устояваме и като екип, и като единици, докато си помагаме един на друг.”

Зидан критикува играчите след издънката срещу Леванте

„Кое е най-ценното за мен? Не зная. Смятам, че докато аз съм здрав, а семейството и приятелите ми са доволни, не бих могъл да искам за повече.”

„Най-големият ми недостатък? Доста съм мързелив. Мисля, че това е най-добрият отговор.”

„Кое ме прави щастлив? Доволен съм, когато съм здрав и нямам контузи, защото така мога да играя футбол”, завърши Бейл.