Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл е на мушката на медии и съотборници. Той изглежда сърдит на целия свят, след като треньорът често го държи на пейката, колегите му го бъзикат, че не знае испански и като цяло медиите не спират да го критикуват за поведението му.

Бейл реши двубоя с Леванте (2:1) от последния кръг в Ла Лига, но някои от действията му бяха прицел на нова доза негативни коментари.

В 69-та минута на срещата уелският футболист бе уловен от камерите как отказа да излезе да загрява, след като получи такова нареждане от старши треньора Сантиаго Солари. Бейл взе решение да не става и остана седнал на резервната скамейка.

В крайна сметка той се появи в игра в 73-та минута, а малко след това той реализира победната дузпа за Реал. След нея обаче нападателят отказа да се поздрави с Лукас Васкес и бутна ръката на своя съотборник.

На фона на тези събития, часове преди реванша от полуфиналите за Купата срещу Барселона, Бейл пусна позитивно съобщение в социалните мрежи. "Отбор, съюз, Само Мадрид!", написа Бейл в Twitter.