Реал Мадрид не стигна лесно до победата над Селта, въпреки че крайният резултат 5:2 говори друго. “Белите” показаха характер при завръщането си на “Сантиаго Бернабеу”, а старши треньорът Карло Анчелоти предпочете да се концентрира върху позитивите от видяното. 

“Получи се чудесна вечер. Не бяхме перфектни, но присъствието на феновете след толкова дълго време много ни помогна. Допуснахме два елементарни гола и това е нещо, което трябва да анализираме. В атака обаче демонстрирахме невероятен потенциал”, заяви Анчелоти. 

“Грешките в защита усложниха задачата ни, но реагирахме по най-добрия възможен начин. Еден Азар не вкара гол, но игра силно и си взаимодействаше добре с Бензема. Камавинга е изключителен талант. Когато се сработи с останалите, ще покаже още повече от качествата си. Винисиус е в прекрасна форма и дано продължава в същия дух. Той е уверен в себе си и хладнокръвен пред гола”, каза още италианският специалист. 

Реал се върна на върха в класирането на Ла Лига и няма загуба на собствен терен през 2021 година. В средата на тази седмица мадридчани ще гостуват на Интер в Шампионската лига, а след това им предстои визита на Валенсия в първенството.