Ситуацията на Антоан Гризман в Барселона става все по-тежка с всеки изминал ден. Каталунският вестник „Sport“ излез с информация, че сестрата на нападателя Мод, която е и негов агент, е поискала среща с шефовете на клуба, за да разбере дали ще се разчита на французина и през следващия сезон, или ще бъде направен опит той да бъде продаден.

Gulliver/GettyImages
22 снимки

Гризман е недоволен, че старши треньорът Кике Сетиен все по-често го използва като резерва. Срещу бившия си тим Атлетико Мадрид световният шампион се появи в последните минути, а преди това същото се случи и при друго равенство - срещу Селта във Виго.

Мод Гризман ще информира ръководството на клуба, че Антоан не е щастлив от настоящата ситуация. 29-годишният футболист е наясно, че няма голям авторитет в съблекалнята и това допълнително му  пречи да демонстрира възможности си.

Нападателят е помолил близките си да не коментират публично нищо, свързано с малкото игрово време, което получава, и отношенията му с клуба. Гризман счита, че скорошните критики на баща му и брат му по адрес на Сетиен ще повлияят негативно в създалата се ситуация.