Бившият стрелец на Барселона Кристоф Дюгари отново избухна с противоречив коментар, когато бе помолен да говори за отношенията между звездите на отбора Антоан Гризман и Лионел Меси.

“От какво го е страх Гризман? От едно хлапе, което е 1.50 м. и е половин аутист? Единственото, което трябва да направи, е да покаже топки в някой момент. От една година се говори, че има проблем с Меси. Трябва да го ошамари в лицето. Вярно е, че Меси може да му дава повече пасове, но, честно казано, това не ме изненадва. Гризман губи топката и играе страхливо. Той трябва да говори с Меси, за да разреши проблема. Кике Сетиен? Той е добър човек, но не е на небходимото ниво. Не знаеше кого да замени. Смени Серхио Буткетс в 85-ата минута, за да пусне Ансу Фати, а Гризман влезе в 90-ата. Това не беше насочено срещу Гризман. Просто той не знае как да накара отбора да заиграе, изтощен е. Убеден съм, че няма нищо против Гризман, просто е изтощен”, коментира Дюгари в предаването си в RMC Sport.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.