Гарет Бейл иска да завърши кариерата си в Реал Мадрид. Това съобщи неговият агент Джонатен Барнет.

По този начин Барнет тушира всички слухове за преминаването на футболиста в тим от Висшата лига през зимния трансферен прозорец.

Бейл, Ковачич и Навас излизат титуляри за Реал

“Той икса да играе да края до края на живота си с фланелката на Реал Мадрид. Бейл обича Мадрид, градът, животът там, а преди всичко обича и клуба.”, категоричен е агентът на уелсецът.

“Разбира се, това, че хората не го подкрепят понякога го наранява. Това е лудост, случва се единствено в Испания и аз не разбирам защо. Феновете трябва да разберат колко добър е Бейл в действителност”, допълни Барнет.

AS: Бейл се завръща за Кралската купа

Бейл най-после ще се завърне в игра след 62 дни отсъствие заради травма. Това ще се случи в реванша срещу Фуенлабрада от шестнадесетинафиналите за Купата на Краля. Срещата е на 28 ноември от 22:30 часа, а от първия мач „белите“ имат аванс от два гола.

“Мисля, че който пише тези статии трябва да се върне обратно в училище и да се научи какво всъщност е журналистиката. Тя не включва съчиняването на истории. Някои от испанските журналисти пишат пълни глупости, които изобщо не се базират на футбола и това е грешка. Не намират време да анализират какво всъщност Бейл е постигнал”, коментира още Барнет.

Трети път за късмет - Юнайтед пак се пробва за Бейл

Припомняме, че към Бейл проявяват интерес от страна на Манчестър Юнайтед. Според медиите фактът, че уелсецът  има договор за още 4 години, ще накара Юнайтед да се бръкне сериозно за него и да плати сума, близка до 85-те милиона паунда, които Реал плати за него на Тотнъм.