Победа с голеада от 5:2 постигна Реал Мадрид срещу Осасуна в мач от третия кръг на Примера дивисион. Така европейският клубен шампион вече има 9 точки и 100-процентова успеваемост от началото на първенството, докато Осасуна има само една.

Мачът беляза завръщането на Кристиано Роналдо в състава на „Белия балет“, което той ознаменува и с гол. Най-много аплодисменти за представянето си обаче заслужи хърватинът Лука Модрич.

Само 6 минути бяха нужни на португалеца, за да вкара и да изведе своите напред. Това стана след дълъг пас на Бейл.

В 40-ата пак с участието на Кристиано се стигна и до втория гол за Реал. Само че той центрира, вратарят на Осасуна Наузет изби, а Данило посрещна топката и направи 2:0 със спокойствие.

3:0 стана в последната минута преди почивката, а точен с глава след корнер бе Серхио Рамос.

Пепе с глава покачи на 4:0 за Реал в 56-ата минута. Разкошна комбинация на мадридчани доведе до петия гол, дело на Модрич в 62-ата минута.

После Реал се отпусна и допусна два гола. Първо вкара Ориол Риера в 64-ата. После Роналдо бе сменен в следващата минута.

Осасуна профука и дузпа. Кико Касия хвана удара на Роберто Торес от бялата точка.

Давид Гарсия вкара хубав гол в 78-ата минута за Осасуна, за да фиксира крайното 5:2 за Реал. А в с79-ата след втори жълт и червен картон бе изгонен Тано от гостите.