Жозефин Скривър е поредното име, с което бе свързан футболистът на Реал Мадрид – Кристиано Роналдо. Моделът на Victoria’s Secret и нападателят бяха заподозрени в тайна афера, след като бдителни лица защриховаха, че трикратният носител на Златната топка е харесал снимки на изкусителната хубавица в социалните мрежи.

Жозефин пребивава преимуществено в САЩ, когато няма професионални ангажименти в различните кътчета на света. А за никого не е тайна, че португалецът прекара немалка част от лятната си ваканция в щатите.

Манекенката е изключително красива, а изненадващ факт от нейната биография е това, че в юношеските си години се е занимавала с футбол. Модата обаче я изтръгва от „ръцете“ на Царя на спортовете преди години, когато отива в Ню Йорк за международен турнир с отбора, за който играе. Тогава, така наречените ловци на таланти, я забелязват и ѝ дават път в бизнеса. До днес, когато Жозефин е сред най-популярните лица на американската марка.

Животът на хубавицата е пъстър като самата нея. Отвъд светлините на прожекторите любопитен момент за медиите е, че тя произлиза от сравнително разкрепостено семейство – баща ѝ е хомосексуалист, а майка ѝ е лесбийка. Самата тя е зачената ин витро.

Генетичните заложби на красавицата обаче са внушителни. Тя често приковава погледи, а снимките ѝ в социалните мрежи са разтуптели не едно мъжко сърце.