Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо даде пресконференция преди старта на Ла Лига. Както е известно , „кралете“ ще започнат защитата на титлата си с мач срещу завършилия на трето място през миналия сезон Валенсия.

Специалния направи любопитно разкритие, с което загатна, че селекцията е отворен процес. Моуриньо обяви, че е напълно възможно да има нови попълнения, както и че може някой от футболистите на „белите“ да си тръгне.

„Напълно възможно е някой да си тръгне, както и някой да се присъедини към отбора. Но сега мислим най-вече за предстоящия мач, не за това дали ще има нови попълнения“, категоричен бе Моуриньо.

„Важно е да имаме амбиции. Ако спечелихме предишния шампионат, сега трябва да направим всичко, за да повторим успеха си. Всеки сезон е различен, искам този да започне вече“, обясни треньорът на „кралете“.

„Рекордите никога не са били моя цел. Стремя се към титли от първия ден. Това дали ще си шампион с повече или с по-малко точки не е от особено значение. Търсим победа, не рекорди“, каза още Жозе.

Що се касае до бъдещето си Моуриньо сподели: „Много е трудно един треньор да направи това, което направи Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед. Подписах договор за още 4 години искам да го изпълня. Аз искам да продължавам да печеля“.