Ръководството на Милан е отправило оферта за футболиста на Реал Мадрид Кака на стойност от 13 милиона евро, съобщава Marca. Това се е случило след като „росонерите“ са разбрали за това, че има шанс бразилецът да заиграе в САЩ.

От своя страна, хора от ръководството на Милан са обявили, че вече са имали разговор с футболиста: „Да, говорихме с Кака“.

Подробности от разговора воден между двете страни няма. Единственото, което е ясно е, че италианците предлагат за футболиста 13 милиона евро и са отправили към него молба да приеме по-ниска заплата. Причините за това са преди всичко икономически.

Същевременно стана ясно, че „росонерите“ искат да привлекат бившия си играч и за да успокоят малко привържениците си, който са особено недоволни от продажбата на двама от най-качествените футболисти на клуба Златан Ибрахимович и Тиаго Силва. Хора от тима смятат, че със връщането на любимеца на публиката Кака, напрежението ще бъде туширано.

Припомняме, че в медиите в Испания се появи информация, че в близките дни бразилецът ще има среща с наставника си при „кралете“ Жозе Моуриньо и с президента на клуба Флорентино Перес, на която ще се реши окончателно въпроса с неговото бъдеще.