Футболистът на Реал Мадрид Кака е решен да проведе разговор с наставника си в Кралския клуб Жозе Моуриньо с цел да го помоли да не възпрепятства трансфера му в друг клуб. Това твърди Corriere dello Sport, като се споменава още, че бразилецът иска трансферната му сума, която сега възлиза на 25 милиона евро, да бъде намалена.

Според запознати, главната цел на Кака е да подпише договор с Милан, но самият футболист е наясно с това, че „росонерите“ никога няма да платят въпросните 25 милиона евро за него.

Припомняме, че преди няколко години „белият балет“ заплати 65 милиона евро, за да придобие правата на играча.

Осен това, се твърди, че Кака е съгласен заплата му да бъде намалена от настоящите 10 милиона евро на сезон на 7 милиона евро, стига траснсферът му да се превърне във факт.

От друга страна, Кака не е единственият играч, който иска да напусне „Сантяго Бернабеу“ в посока „Сан Сиро“. Според La Gazzetta dello Sport Ласана Диара е другият футболист на „кралете“, който е желан от Милан. Самият играч също изявява желание да продължи кариерата си на друго място заради редките случаи, в които попада в титулярните единадесет.