Защитникът на Севиля Клеман Ленгле не е сигурен дали ще продължи кариерата си в Барселона.

През последните дни зачестиха информациите, че двата клуба водят преговори за трансфера на френския защитник. Освобождаващата клауза в неговия договор е на стойност 30 милиона евро.

„За мен е огромна чест да играя в Севиля и разбирам хората, които ме срещат по улицата и ми казват: „Не отивай в Барса!“ Истината е, че аз не знам дали ще отида в Барселона или няма“, коментира Ленгле в интервю за „Estadio Deportivo“.

„Ще изчакам да приключи сезона преди да взема моето решение. Аз се чувствам добре тук“, добави французинът.

„Доволен съм от моята работа в Севиля. Истината е, че за мен е много важно да играя, защото само по този начин получавам възможност да израствам и да ставам все по-добър. Нормално е, ако се представям силно, към мен да има интерес от страна на други отбори“, продължи той.

„Истината е, че не знам какво ще правя след края на сезона. Доволен съм от представянето ми през настоящата кампания. Радвам се, че си осигурихме участие в Лига Европа през следващия сезон. Лятото е дълго и ще видим какво ще се случи. Казах на моите агенти, че искам сезонът да приключи и не съм мислил относно подновяването на моя договор със Севиля или относно други оферти. Това оставих за след края на сезона. Искам да говоря за това, след като всичко приключи, когато ще мога да се фокусирам върху нещата извън футболния терен. Аз все пак уважавам изключително много Севиля“, каза още Клеман Ленгле.