Играчите на Депортиво Ла Коруня измъкнаха важна точка в битката си за оцеляване в Примера дивисион. На своя "Риасор" галисийците измъкнаха 1:1 в последните секунди на мача с Бетис. 

Кристиано Пичини беше открил за гостите от Андалусия 20 минути преди края на битката, но с дузпа в последната минута на продължението Селсо Борхес възстанови равенството и изкова една точка за тима си. 

Този мач предложи предимно битка и здрави влизания, което попречи на бройката на чистите положения. Преди почивката Хуанфран от Ла Коруня пропиля най-добрата възможност да се разпише, като ударът му беше избит от вратаря на Бетис. 

Общо взето, домакините бяха далеч по-активните и имаха повечето ситуации, но пропиляха всички преди гола на Бетис в 70-та минута, който дойде малко изненадващо. Тогава Пичини стреля от средна дистанция, топката рикошира в тялото на защитник и се озова в мрежата на Депортиво - 1:0 за гостите. 

След това Даниел Себайос пропиля чиста възможност за Бетис да направи 2:0 и да убие окончателно интригата, но така и не успя да се разпише. И така дойде развръзката в последните минути. 

Тогава Херман Пецеля от състава на андалусийците направи глупава дузпа, която Селсо Борхес превърна в гол и хвърли в екстаз трибуните на "Риасор", носейки точката на Супер Депор. 

Така галисийците събраха вече 24 точки и се отдалечиха на пет от опасната зона. Бетис има четири повече на 14-та позиция и диша малко по-спокойно, но далеч не си  осигурил оцеляването.