Мениджърът на Челси Антонио Конте не скри задоволството си след обрата, който тимът му направи на Атлетико Мадрид в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Домакините поведоха чрез Антоан Гризман, но с голове на Алваро Мората и Миши Батшуай, гостите изковаха ценната победа и нанесоха първа загуба на Атлетико на новия му стадион „Уанда Метрополитано“.

Конте изнесе лекция на Чоло и превзе Мадрид

„Нашето представяне беше много добро, така че съм доволен от играчите си. Когато изоставаш с 0:1 е много трудно да се върнеш в мача, но въпреки всичко ние продължихме да играем много добре през второто полувреме и бяхме концентрирани. Заслужавахме да победим. Мисля, че се подготвихме много добре преди мача“, коментира Конте.

„Играчите ми показаха страхотно желание, воля и концентрация. Трябва да бъдем много доволни заради прекрасното представянето на Еден Азар. Това бе първият му голям мач след контузията. Неговият отговор бе фантастичен и позитивен. Разбираше се страхотно с Алваро Мората. Щастлив съм също и за Миши Батшуай“, допълни още италианецът.