Ако някой все пак се е зачудил, защо Кака отпразнува един от головете си срещу Валенсия, като скри топката под тениската си, отговорът е лесен. Футболистът на Реал Мадрид бе на седмото небе от щастие, след като жена му роди момиченце в събота вечерта в Бразилия.

Каролине Селико роди малката госпожица Изабела в Сао Пауло. Това е второто дете на двойката, която през 2008 година се сдоби със син – Лука.

Бразилският футболист не успя да присъства на раждането, но за сметка на това взе участие в шоуто срещу Валенсия. Кака посвети двете попадения на своята малка принцеса.

На страницата си в една от социалните мрежи Каролине дори успя да напише, че и дори всяка минута от болките, които е изпитала си е заслужавалa при раждането.

Кака пристигна в неделя сутринта в Сао Пауло, за да види дъщеричката си за първи път. В понеделник бразилският играч ще се завърне в Испания, за да бъде на линия за Реал Мадрид.

Бившата звезда на Милан се надява, че впечатляващото му представяне срещу Валенсия ще го направи титуляр срещу Барселона в мача от полуфиналите на Шампионската лига.