Футболистът на Реал Мадрид Кака се обяви в защита на нападателя на клуба Кристиано Роналдо. Бразилецът, чийто статус в отбора, остава неясен, бе категоричен, че Роналдо е нужен на „кралете“ и добави, че е необходимо нападателят да се чувства щастлив.

„На Роналдо искам да кажа само, че има цялата подкрепа на отбора. Ние се нуждаем от него и искаме той да бъде щастлив. Има пълната ни подкрепа“, категоричен бе бразилецът.

„Аз?! Аз съм щастлив, знам, че ще дойде и моят шанс. Започвам нов етап в Реал Мадрид. Ще продължавам, да върша моята работа, за да спечеля доверието на треньора. Моята цел е да работя без да спирам“, продължи Кака.

Кака коментира и факта, че треньорът му Жозе Моуриньо непрекъснато обявява, че ще залага на него: „За мен е голяма мотивация да знам, че Моуриньо ще залага на мен. В момента трябва да правя психологически упражнения и да изчакам моя момент“, сподели още футболистът.

За жребия за Шампионската лига Кака обясни: „Попаднахме в много тежка група, група на шампиони. Но пък това е добре, защото няма да има отпускане“.

„Много искам да играя на Световното първенство в родината ми. Ако взема участие, това ще бъде моето четвърто първенство в кариерата ми“.