Вратарят на Реал Мадрид Икер Касияс отрече между него и Кристиано Роналдо да има какъвто и да било конфликт. Испанските медии се опитаха да създадат изкуствен скандал между двамата, посредством гаджето на Касияс – Сара Карбонеро. ТВ-журналистката разкритикува съотборника на Икер – Роналдо, в свой материал, което подкладе „войната” по жълтите страници.

„Има хора, които искат да създадат търкане между нас, и да развалят атмосферата в съблекалнята. Истината обаче не е такава. Ние се разбираме много добре,” каза Касияс. „Няма нито скандал, нито нещо подобно, точно обратното. Той е страхотно момче, весел и жив човек, и двамата не сме от хората, които създават излишни проблеми. Съставът ни е в отлични отношения.”

Икер Касияс добави, че се надява неговите разяснения да прекратят спекулациите, за да бъде оставен Реал Мадрид на спокойствие: „Зад вратите на съблекалнята цари добра атмосфера и има добри вибрации. Не се казва нищо лошо. Трябва да обърнем страницата и да забравим малките дразнители, каквито са тези слухове.”