Приятелката на Икер Касияс, и телевизионен репортер, Сара Карбонеро, удари сериозно по вратаря на Реал Мадрид, като коментира доста злобнично неговите съотборници, и най-вече Кристиано Роналдо. Звездата на „белия балет” от доста време не е вкарвал попадение, и всички го следят под лупа, като дори се твърдеше, че е изпаднал в депресия.

„Нищо му няма,” отсече Карбонеро в тв ефира. „Не е в никаква депресия, не ходи на психиатър, както излезе някъде по медиите. Просто Роналдо винаги си е бил егоист и индивидуалист на терена. Реал Мадрид бе наясно с това, когато го привлече.”

„Моуриньо е ядосан, защото от Реал Мадрид дори не пожелаха да се срещнат с хора от Португалия, и да се опитат да постигнат разбирателство,” продължи с разкритията Сара. „Но на мен ми харесва Моуриньо, защото много държи да е запознат с всичко, което се случва в съблекалнята, тревожи се за своите играчи, интересува се от техните нужди, и точно такъв треньор трябваше на Реал.”

Карбонеро хвърля и последен шокиращ удар, вече по футболиста на Атлетико Мадрид Томас Уйфалуши, който контузи Лео Меси. „Беше брутално влизане. На повторенията се вижда как той може да му счупи глезена. Сега Меси е контузен, а той не е просто един играч на Барселона, той е половината отбор. Беше добре обаче от страна на Гуардиола, че не критикува Уйфалуши, а прехвърли нещата на нас, журналистите, да го сторим,” завърши с излиянията Сара Карбонеро.