Един от големите грешници за Валенсия при погрома с 0:7 от Барселона за Купата на Краля - Шкодран Мустафи - беше изключително критичен и към себе си, и към отбора за представянето на "Камп Ноу". Той се извини на привържениците за унижението. 

Бранителят остави отбора си с човек по-малко, след като беше направил и дузпа. Но погромът се очертаваше и преди неговото излизане. 

"Искам публично да потърся извинение от феновете ни. В момента всички в съблекалнята сме потънали в ла*ната. Не искам да гледам кой допускаше грешките, защото те бяха много, а и в добро, и в лошо ние трябва да посрещаме всичко заедно", заяви Мустафи. 

Той все пак обеща на привържениците на Валенсия, че съотборниците му ще направят всичко по силите си, за да излязат от тази ситуация и такива резултати да не се повтарят повече за в бъдеще. 

"Задължени сме да се вдигнем, макар да знаем, че няма да лесно. Трябва да реагираме като мъже в следващите дни и да посрещнем всичко с високо вдигнати глави. За много от момчетата това беше най-жалкият мач в кариерите им."

"Но аз вярвам в този отбор и знам, че може да постигне много. Затова и дойдох тук. Имахме силен отбор и досега, просто трябва да повярваме отново в себе си. За да искаме прошка, трябва да покажем ответна реакция и точно това ще сторим", сподели Мустафи.