Полузащитникът на Реал Мадрид Гути бе в страхотно настроение след разгрома над Валенсия с 5:1 на „Местая”. „Играхме добре от самото начало срещу отбор, който в момента изпитва трудности,” коментира халфът.

„След като вкарахме толкова бързо първи гол, се успокоихме и това ни даде възможност да играем нашата игра. Успяхме да реализираме почти всички положения, които създадохме,” каза още Гути.

Емблематичната фигура в „кралския клуб” навърши 31 години снощи, и така имаше още една причина да празнува. „Това е най-хубавият подарък, който можех да получа на рождения си ден,” сияеше Гути. „Отначало играхме по-затворено, като пресирахме Силва – най-важният играч на Валенсия,” разкри той тактиката.

„Очакваме още по-труден мач през уикенда,” добави Гути относно следващия двубой на Реал – срещу Севиля. „Победата тази вечер ни даде самочувствие и увереност, че можем да спечелим в Севиля. Много хора твърдят, че ние не играем добре, но във важните мачове винаги се справяме отлично. Срещата със Севиля ще е трудна, но ние вярваме в собствените си сили.”