Треньорът на Валенсия Гари Невил обиди сериозно реферът, който ръководи днешния шампионатен мач срещу Атлетик Билбао, който донесе тежко поражение с 0:3 за „прилепите“. Английският специалист беше бесен на решенията, които взе Хесус Хил Мансано, който отмени попадение в мрежата на баските малко след началото на втората част.

Освен всичко друго „лос че“ на два пъти имаше и претенции за дузпа в хода на срещата. Това беше повече от достатъчно, за да разгневи иначе умерения в изказванията си Невил. „Имаше три фактора за загубата. Първо, мисля си, че реферът беше смешник. Не виня съдиите във всеки мач, но някои от решенията му бяха направо невероятни“, коментира английският специалист. „Знаехме, че задачата ни не е лека, но не разбирам как не получихме 2 дузпи – едната за фаул срещу Андре Гомеш, другата за игра с ръка (след изстрел с глава на Негредо – б.р.).“

„Нямам идея. Срамно, че тези ситуации бяха подминати. Той даде картони на трима от нашите играчи и не знам колко фаула в полза на Атлетик. Второ, ние пропуснахме своите шансове и, трето, не реагирахме добре след получаването на първия гол“, добави Невил.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS