Играчите на испанския Виляреал направиха лека разходка в центъра на София, забеляза репортер на Гонг. Момчетата на Ернесто Валверде напуснаха своя хотел малко, след като закусиха.

Опитът на Гонг за интервю със Санти Касорла удари на камък. „Няма никакъв проблем, но в деня на мача не ни позволяват да говорим пред медиите. След мача няма никакъв проблем”, сподели европейският шампион с Испания, който едва ли ще започне като титуляр срещу Левски.

Най-нетърпеливи да видят част от София бяха по неопитните футболисти в селекцията на Ернесто Валверде. Малко по-късно слезе и „бразилската двойка”- Нилмар и Маркос Сена, които явно са партньори и по стая.

Асът Робер Пирес завъртя едно-две кръгчета около хотела, като често говореше по мобилния си телефон.

Малцината фенове на Виляреал, също са настанени в хотела на отбора от Испания. Възрастна дама не пропусна да щипне за бузите Санти Касорла и да му пожелае успешно завръщане на терена. Нисичкият магьосник с топката не е играл повече от месец, защото претърпя операция от херния, която му пречеше да се изявява.

Част от персонала на лъскавия хотел в центъра на София не пропусна да си вземе автографи от най-популярните футболисти на Виляреал, въпреки първоначално анонсираното от гостите желание, футболистите да не бъдат притеснявани от запалянковци.