Президентът на Севиля Хосе Мария дел Нидо заяви, че загубата на Бербатов за Тотнъм е реванш за начина по който отмъкнаха Хуанде Рамос от Севиля

„Начинът, по който Рамос избяга и изостави своя отбор на път за Лондон миналата година тотално провали сезона ни и сега съм щастлив, че Тотнъм отчасти си платиха чрез трансфера на Бербатов. Техните оплаквания са лицемерни", сподели босът на андалусийците.

Дел Нидо също разкритикува Леви за това, че е бил в Севиля да проведе дълга кампания в опит да привлече крилото на националния отбор на Испания Диего Капел.

„Вече от месеци Тотнъм се опитва да подпише с Капел и изпраща емисари да се опитат да ни убедят да го продадем. Ние им казахме какво мислим за стойността на играча и следователно колко най-малко ще поискаме, за да се разделим с него. Но изглежда те не могат да платят тази цена, затова не го взеха. Трябва да призная, че ако ставаше въпрос за друг отбор цената за Капел щеше да е по-ниска. Всъщнсот няма нужда да лъжа, цената щеше да е значително по-ниска”, допълни президентът на Севиля Хосе Мария дел Нидо.