Звездата на Реал Мадрид Дейвид Бекъм, който заедно със своя испански тим спечели титлата на страната, бе изпратен триумфално от феновете на клуба след края на двубоя с Майорка. Англичанинът получи благодарностите и аплодисментите на привържениците на „белия тим” по време на празненствата по случай спечелването на титлата.

„За повече не мога и да мечтая. През последните шест месеца мислихме само за победата в шампионата и смятам, че я заслужихме”, сподели развълнуваният футболист, който от 1 юни става играч на Лос Анжелис Галакси.

„Това е невероятен опит за мен и в главата ми сега минават какви ли не страхотни спомени. Днешната победа остави всичко останало на заден план”, допълни Дейвид Бекъм.

По време на мача срещу Майорка в ложата на „Сантяго Бернабеу” бе и съпругата му – Виктория, която изгледа срещата в компанията на Том Круз.

„Случи се това, за което дори не можех да мечтая. Неща, които никога не съм преживявал в Манчестър Юнайтед”, сподели Бекъм, който изрази и радостта си от факта, че неговото семейство е станало свидетел на един от най-щастливите му моменти в кариерата.