Отборът на Реал Сосиедад се наслаждава на страхотно начало в ла лига. Основна заслуга за силното представяне на „баските“ има звездата на тима Давид Силва.

Бившият състезател на Манчестър Сити се завърна в родината си през лятото, а това свое решение футболистът определи за най-доброто и правилно в настоящия момент.

„Разговарях дълго със семейството ми и искахме да вземем най-доброто решение за всички, беше крайно време да напусна Сити, защото просто знаех, че няма да получавам достатъчно шансове за изява. След като помислих внимателно реших да се завърна в Испания. Познавам футбола в страната и съм напълно наясно с качествата на отборите", започна испанецът. 

"Щастлив съм, че се завърнах в родната си страна, а сезонът започна чудесно. Искам да помогна на Реал Сосиедад отново да стигне до европейските турнири. Това, че сега сме на първо място много ни радва, но не си правим илюзии, ще продължим да играем мач за мач, а ако ни се отдаде шанс да атакуваме Шампионска лига, ще се възползваме от възможността“, коментира испанецът.