Българският треньор в детско-юношеската школа на Реал Мадрид Александър Дюлгеров даде мнението си за предстоящите мачове в Шампионската лига. Според него „белият балет” няма да има проблеми и със сигурност ще отстрани Олимпик Лион.

Дюлгеров даде предпочитанията си за Ман Юнайтед в другия сблъсък в сряда вечер, който изправя „червените дяволи” срещу Милан.

„Очаквам доста сериозна победа за Реал. Всички се надяваме да има обрат. На Бернабеу командва Реал Мадрид. За мен Олимпик Лион е доста опасен отбор. Лисандро Лопес е един от нападателите във форма в Европа, но просто съм сигурен, че Реал ще победи”, заяви Дюлгеров.

„Доста равностоен мач, предимство има Манчестър Юнайтед заради самата моментна форма на отбора”, коментира специалистът за мача Юнайтед – Милан.

Относно вече миналите мачове в Лигата, българинът в Реал коментира: „Добрата работа на Венгер дава своите плодове. Виждате с какви млади играчи работи и какъв обигран отбор има. Не беше изненада, че Байерн ще продължи. Радвам се, че Арсенал преминава в 1/4-финалите. Мисля, че в момента най-важното е мачът с Олимпик, трябва да преминем 1/8-финалите и мисля, че няма значение, кой ще ни се падне. Реал Мадрид влиза в последната фаза и навлиза в сила”.