Легендата на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо заяви след загубата с 1:5 в Ел Класико, че не е моментът да се говори за Жулен Лопетеги.

„Станахме свидетели на куриозно Ел Класико. Те бяха по-добри през първото полувреме. В този мач има решаващи моменти. През второто полувреме имахме своите шансове. Имахме възможност дори да изравним резултата, но не се получи. Третият гол реши всичко в срещата“, коментира Бутрагеньо. 

„Мисля, че крайният резултат не е заслужен и не показва реалното случилото се на терена. Барселона демонстрира голяма ефективност. Не може да сме спокойни. Разочаровани сме заради нашите фенове. Всички загубихме. Поздравяваме Барселона и продължаваме напред“, добави шефът на Реал Мадрид. 

„В този тип мачове има моменти, които са решаващи и такива ситуации имаше в началото на второто полувреме. Третият гол се оказа решаващ. Те ни нанесоха много сериозни удари на контраатака. През първото полувреме Барселона контролираше много добре топката и ни пресираше успешно. Това ни струва много. През второто полувреме започнахме много по-добре. Имахме чисти ситуации пред Рамос и Модрич. След това допуснахме да ни отбележат трети гол“, продължи той. 

„Не е моментът да говорим за Лопетеги. Мачът завърши и това е една лоша вечер за всички“, каза още Емилио Бутрагеньо.