Футболистът на Реал Мадрид Гарет Бейл е замесен в доста странна ситуация, която поставя под въпрос неговия професионализъм. Уелският футболист страда от контузия, която му попречи да тренира нормално от началото на седмицата. Именно заради това той пропусна последния мач на „белия балет“ срещу Виляреал (3:0) от 34-ия кръг на Примера дивисион.

Според последните информации в испанските медии, Бейл е получил травмата по време на игра на голф. Според Бейл проблемите му са от мача с Хетафе в събота, но те не му попречиха да поиграе голф в неделя. В мача срещу Хетафе (5:1) от 33-ия кръг на Ла Лига той остана на терена до 57-та минута, след което бе сменен от Лукас Васкес.

„Каза, че го боли гърбът. Не мога да кажа къде и как е получена контузията. Може да е от претоварване, нямам представа...", коментира Зидан пред медиите и допълни, че не знае Бейл да е играл голф в неделя.

В неделя той присъства на Откритото първенство на Испания по голф, като изигра 36 дупки, като подобри своя суинг. Той първо обиколи 18-те дупки на „Finca Cortesin“, а по-късно се премести на голф комплекса „La Reserve“, където също премина през 18 дупки.

Според информациите, именно играта на голф е причина за дискомфорта на Гарет Бейл.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS