С наближаването на края на сезона ежедневно се увеличават спекулациите за бъдещето на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Последните слухове бяха свързани с негов трансфер в ПСЖ. 

Информациите от Франция гласяха, че той е бил в Париж, като е пътувал до там с личния самолет на президента на клуба Насер ел Хелайфи. Предлаганата му заплата е била 1,5 млн. евро месечно след облагане с данъци. 

Но това се оказа поредната лъжа по адрес на португалеца. Или поне като такава я определи агентът му Жорже Мендеш, според когото няма как звездата да напусне "Сантяго Бернабеу". Още през ноември той обяви, че ще го пенсионира в Реал. 

"Трансфер на Кристиано е невъзможен, просто няма как да стане. Информациите за преминаването му в ПСЖ са лъжи. Той няма да ходи абсолютно никъде", категоричен беше Мендеш пред "Кадена КОПЕ". 

Това негово изказване само даде храна на другите информации, които са от днес и гласят, че вече са започнали преговори с президента на "белите" Флорентино Перес за удължаванто на контракта му до 2020 г.