Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е провел среща с президента на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи във френската столица, съобщава „France Football“, с което още повече се засилиха слуховете, че португалецът може да се озове на „Парк де Пренс“ от следващия сезон.

Роналдо е пътувал за френската столица веднага след победата с 3:0 срещу Волфсбург в четвъртфиналния мач реванш от Шампионската лига, който се игра през миналата седмица. Той е излетял от летище „Торехон“ с частния самолет на Ал-Хелайфи и е кацнал на „Бурже“, информира „France Football“.

Реал Мадрид продава Роналдо за 60 милиона

Роналдо е бил в компанията на своя асистент Анас Уфизи. Двамата са били посрещнати на френското летище от един от шофьорите на шефа на ПСЖ, след което са откарани в парижкия хотел „Кост“, където е проведена срещата с Насер Ал-Хелайфи.

Роналдо дал последното си интервю като играч на Реал?

На следващата сутрин Кристиано Роналдо, облечен с ежедневно облекло и малка раница на гърба си, се е върнал в Мадрид. Той е пристигнал на летище „Барахас“ в 8 часа и веднага се е отправил към тренировката на „белия балет“, която е била насрочена за 11:00 часа.

The Sun: Ако си тръгне сега, Роналдо отива в ПСЖ

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи нито отрече, нито потвърди за срещата си с Роналдо.

Това не е първата среща на трикратния носител на „Златната топка“ с шефа на ПСЖ.