Дейвид Бекъм няма намерение да преразгледа или да променя решението си да напусне Реал Мадрид. Англичанинът има подписан договор с Лос Анжелис Галакси, който влиза в сила след 30 юни 2007 година.

Агентът на национала направи това разкритие, след като в испанските медии се появи информацията, че президентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон ще се опита да задържи халфа в отбора, независимо от контракта му.

Мениджърът на Дейвид Бекъм бе още по-категоричен като заяви, че неговият клиент няма намерение да разваля съглашението си с ЛА Галакси, което е на стойност 250 млн. долара.

„Плановете на Дейвид не са се променили. Той се е приготвил за заминаването си в САЩ, където и ще играе. Сега има намерение да помогне на Реал да спечели титлата. Бекъм обича този отбор, но не е забравил, че го чакат другаде”, заяви пред Reuters агентът.

По-рано през деня се появи информация, че в договора на англичанина с ЛА Галакси има точка, според която полузащитникът може да се откаже от решението си, ако заплати 10 млн. евро. Според медиите в Испания, Рамон Калдерон иска да се възползва точно от този пункт в контракта, за да задържи звездата в своя тим.