Стражът на Тотнъм Еурелио Гомес заяви, че може да спечели феновете на „Уайт Харт Лейн” въпреки колебливия старт на кариерата си в тима.

Бразилският страж застана под светлината на прожекторите след няколко фрапантни грешки, изпъкнали още повече на фона на слабия сезон за „шпорите”.

„Аз съм много спокоен човек. Ще спечеля любовта на феновете в Тотнъм, точно както успях да направя това в ПСВ. Критиката насочена към мен не ме притеснява. Познавам си играта, уверен съм във възможностите си. Искам да се представям добре. Искам да докажа на всички, че съм отличен вратар”, коментира пред „Sun” играчът на Тотнъм.

„Когато играеш за голям отбор, на вратарите им е сравнително лесно, тъй като нямат много работа. Всички в тима имат самочувствие и играта им върви. Когато обаче всеки мач се бориш за точките със зъби и нокти и положенията пред вратата ти валят, тогава за един страж е доста по-различно. И трудно. В този случай е по-възможно да се допускат и повече грешки”, обясни още Еурелио Гомес пред авторитетното английско издание.