Байер Леверкузен се нуждае от повече стабилност, ако иска да постигне добър резултат в съботното дерби с лидера в класирането Байерн Мюнхен, категорични са футболистите на германския шампион.

"Аспирините" постигнаха третата си победа от четири мача през новия сезон в Първа Бундеслига, записвайки домакински обрат с 4:3 срещу Волфсбург.

"Разбира се, че имаме качеството да вкарваме по 10 гола във всеки мач, но не може да допускаме по три всеки път", коментира плеймейкърът на Байер Гранит Джака.

Байерн започна с четири победи от четири мача и впечатляваща голова разлика от 16:3. Капитанът на Леверкузен Йонатан Та смята, че той и неговите съотборници са напълно готови да запишат нова победа срещу баварците.

"Имаме много положително усещане и сериозна увереност. Байерн ще мисли за това, че ние спечелихме първенството през 2024 година. Съперникът ще даде всичко от себе си, това е повече от сигурно. Нашата амбиция е да побеждаваме във всеки един мач, включително и срещу Байерн Мюнхен. Няма да е лесно, но имаме очаквания в себе си, заради които трябва да се представим по най-добрия начин", категоричен е Та. /БТА