Въпреки кошмарното представяне на Милан от началото на сезона вицепрезидентът на тима Адриано Галиани заяви днес след среща с треньора Леонардо, че няма да бъдат правени никакви промени.

Снощи „росонерите” допуснаха една от най-срамните си загуби в европейските клубни турнири, отстъпвайки с 0:1 на швейцарския Цюрих на стадион „Сан Сиро” в Милано, а медиите в Италия побързаха да прогнозират смяната на наставника.

Днес обаче Галиани коментира, че Леонардо ще остане на поста си поне до края на сезона в Италия, както и всички налични футболисти в отбора.

„Силвио Берлускони и всички клубът вярват в групата, ще продължим по същия начин без значение дали това е добро или лошо”, коментира Галиани.

„На срещата днес поставих четири ясни концепции. Напомних на всички, че този отбор е печаливш. Казах на всички, че ще останат тук до края на сезона и групата е недосегаема. Целта пред нас ще бъде да достигнем до класиране до Шампионската лига, което означава, че трябва да завършим на едно от четирите първи места. И последно, всеки от нас трябва да влага много повече усилия”, каза още босът на Милан пред клубната телевизия.

В момента Милан се намира на 11-то място във временното класиране на Серия А.