Франция победи Бразилия с 1:0 в контролна среща, благодарение на гол на Карим Бензема. Нападателят оползотвори численото предимство на „петлите”, които 50 минути играха с човек повече на терена.

През първия половин час на мача двата отбора имаха по няколко шансове за гол, които обаче не бяха реализирани. Ключова се оказа 40-а минута, в която Бензема опита да овладее топката, но бе спрян от много грубо влизане на Ернанес, който си заслужи директен червен картон от съдията Волфганг Щарк.

С човек повече, „петлите” упражниха натиск още в началото на втората част и той доведе до единственият гол в мача в 54-та минута. Жереми Менес се справи блестящо с Елиас и Андре Сантош отдясно, след което подаде по земя за Бензема. Нападателят на Реал Мадрид засече топката и от няколко метра реализира за 1:0.

След попадението, голаджията на няколко пъти пропусна да реши всичко в мача с втори гол, но Жулио Сезар се прояви блестящо. „Кариоките” не можаха да намерят начин да се противопоставят на своя съперник в числен пасив и в крайна сметка загубиха с 0:1.