Отборът на Тулуза вече пети мач е без победа във френската Лига 1. Тулуза направи хикс при домакинството си на Ница – 1:1 в среща от 9-ия кръг на шампионата.

Равенството остави Тулуза на седмо място с 13 точки, а Ница е десети с 11.

Гостите поведоха в 29-ата минута чрез Басем Срарфи, а Тулуза изравни през второто полувреме с гол на Матийо Досеви в 54-ата минута.

Вратарят на домакините Батист Рене спаси тима си от попадение в 27-ата минута след удар на Мизиан Маолида. Малко по-късно обаче при контраатака за Ница в 29-ата минута Маолида намери Срарфи, който даде преднина от 1:0 за гостите.

Футболистите на Тулуза имаха шанс за изравнят в края на първото полувреме, когато Фирмен Мюбел бе изпреварен от вратаря на Ница.

Ница можеше да увеличи аванса си в 51-ата минута. Пиер Леес-Мелу стреля опасно с глава, но прати топката на сантиметри над гредата. Три минути по-късно Тулуза стигна до равенството. Матийо Досеви завърши отлично атака на домакините в 54-ата минута и направи резултата 1:1.

Нов шанс за гостите се откри в 58 минута след грешка на Франсоа Мубандже. Топката стигна до Мизиан Маолида, който обаче не успя да се разпише

Пак Досеви пък излезе в добра позиция заТулуза в 72-ата минута, но стреля над вратата на Ница и резултатът остана 1:1.