Неймар не се поколеба да избере парите през лятото и да се премести от Барселона в Пари Сен Жермен, съкрушавайки сърцата на каталунските фенове. Но скоро може да им нанесе и нов жесток удар. 

Меси: Барселона е по-добър отбор без Неймар

В последните седмици не спират информациите, че Реал Мадрид ще купи бразилеца. А баща му Неймар-старши, който е и негов агент, не отхвърли такава възможност, макар и да не е възможно да се случи веднага. 

Неймар "избухна" при въпрос за Реал Мадрид

"Точно в този момент няма възможност да се случи трансфер в Реал. Но във футбола всичко може да се промени много бързо. Не мога да отхвърля преговори с този клуб след няколко години", заяви Неймар-старши. 

Кавани: С Неймар не сме приятели

За бразилеца ПСЖ плати 222 млн. евро през лятото, правейки го най-скъпия трансфер в историята на футбола. Веднага обаче се появиха недоволни от тази сделка в самия отбор, а и все по-често се твърди, че играчът е недоволен и все по-често той се цупи на медиите. 

"Синът ми има дълъг контракт и пристигна току-що. А вие вече говорите за напускане. Трудно е да се обсъждат такива неща. Но аз ви казвам, че той няма намерение да напуска Европа в следващите поне осем години", заяви още бащата на футболиста.