Една последна оферта ще последва от Барселона за трансфера на Неймар. Според вестник "Спорт", ако тя бъде отхвърлена от ръководството на Пари Сен Жермен, офанзивите за подписа на бразилеца спират и той ще може да преследва други амбиции, като преминаване в Реал Мадрид. 

Според изданието, каталунците са готови да предложат Усман Дембеле и 50 млн. евро. Съвсем доскоро опцията с французина дори не беше обсъждана от шефовете на "блаугранас", а той определено попада в сметките на парижани от поне 18 месеца. 

От Барса са категорични, че цената на младока е минимум 180 млн. евро. И с добавка от още 50 млн. евро кеш, могат да изпълнят изискванията на френския първенец за сума, подобна на дадената за купуването на Неймар преди две години. Тогава той беше взет именно от "Камп Ноу" срещу 222 млн. евро. 

Очаква се развръзката да дойде още в понеделник. Никоя от страните няма интерес от протакане на сделката, така че още в близките няколко дни ще е ясно дали бразилецът ще се върне в отбора, с който проби в европейския футбол. 

От втора позиция за подписа на футболиста дебне Реал Мадрид. Но офертата на "белите" не е особено изкусителна, защото те предлагат 100 млн. евро и безполезния Гарет Бейл, който беше предлаган къде ли не, но никой не го поиска.