Тимовете на Тулуза и Лион не излъчиха победител в двубой от 21-ия кръг на Лига 1, завършвайки 2:2. Домакините излязоха напред в резултата с 2:0 след попадения на Джими Дурмаз, едното от дузпа, но гостите стигнаха до хикса с голове на Муса Дембеле и Набил Фекир.

След изпълнение на корнер, топката стигна до Джими Дурмаз, който изстреля истинска тупалка към вратата на гостите от Лион и топката влетя в мрежата след неособено добра намеса на вратаря на Лион Антони Лопес в 12-ата минута на двубоя.

В 73-ата минута след решение с видеоасистент Тулуза поведе след точно изпълнение на дузпа за игра с ръка, а от бялата точка Дурмаз беше точен. Гостите се върнаха в двубоя с попадение на Дембеле в 75-ата минута, а Фекир малко преди края донесе точката на тима си. До края на двубоя Лион имаше възможност да спечелят трите точки, но вратарят на домакините спаси точката за тима си.

След това равенство Тулуза е на 14-ото място с 22 точки, а Лион е на 3-ото място с 34 точки. 

В друг двубой от този кръг последния в класирането Гингам победи Рен с 2:1, но остана на последната позиция в класирането с актив от 14 точки, а Рен е на 9-ото място с 29 точки. Ним победи Нант с 1:0 с попадение на Алакуч в 64-ата минута на срещата. "Канарчетата" останаха с десет души на терена в 45-ата минута, когато за втори жълт картон беше изгонен Калифа Кулибали.В класирането Ним е на 11-ото място, а Нант е 13-ти.