Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Томас Тухел е успял да убеди звездата на отбора Неймар да остане още една година на „Парк де Пренс“, твърди „Le Parisien“.

Според информацията, Неймар е взел решение да остане в тима след срещата, която проведе с Тухел във френската столица. Разговорът между двамата е бил изключително положителен, а германският специалист е представил проект, който е изцяло концентриран върху бразилската звезда на ПСЖ. Тухел е подчертал, че цялата на игра на тима ще бъде базирана на 26-годишния бразилец.

Тухел е дал обещания на Неймар, които са накарали бразилецът да вземе решение да остане на „Парк де Пренс“. Целта пред голямата звезда на Пари Сен Жермен е ясна – спечелване на Шампионска лига.

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи даде ясно да се разбере, че Неймар не се продава и няма поставена цена, при която парижани биха се разделили с него.

Бащата на Неймар също е категоричен, че бъдещето на сина му е свързано с Пари Сен Жермен.

Неймар има договор с френския клуб до лятото на 2022 година.

През миналата година Пари Сен Жермен плати 222 милиона евро на Барселона за Неймар.

В ПСЖ знаят, че сапунената опера ще продължи до края на летния трансферен прозорец. В клуба са наясно, че Реал Мадрид няма да се откаже от намеренията си да привлече Неймар, въпреки че според последните информации, които бяха оповестени пред радио „Cadena COPE“, „белия балет“ не се интересува от 26-годишния футболист.

„Повторих го хиляди пъти, Неймар ще остане в ПСЖ“, настоява президентът на клуба Насер Ал-Кейалфи.