Бащата на Неймар, който играе съществена роля при трансферите му, е успокоил настоящия тим на сина си – Пари Сен Жермен, че нападателят ще остане на „Парк де Пренс“.

Реал Мадрид отрече за интерес към Неймар

Такива информации тиражира френското издание L’Equipe, като се позовава на думи на боса на тима Насер Ал-Келайфи, който цитира родителя на бразилеца.

„Неймар остава. Повторих го вече 10 000 пъти. Баща му ми каза: „Бъдещето му е в Париж“. Неймар е уморен от слухове. Испанските медии непрекъснато пишат, че ще си иде. Ако вярвате, лошо за вас. Няма да отговарям безконечно на този въпрос“, казва Ал-Келайфи.

Седем галактиков с орбитата на Реал Мадрид

Както е известно, Неймар е сочен за основна трансферна цел на Реал Мадрид. Твърди се, че от „белия балет“ искат да го закупят още през лятото на 2018-а година, най-късно 2019-а година. В тон с тиражираните слухове, по-рано в испанското издание Marca писа, че именно бащата на Неймар движи сделката и се намира в непрекъснат контакт с хората от Кралския клуб.

Неймар премина във френския шампион през лятото на 2017 година от Барселона. За него богаташите от града на любовта броиха рекордните 222 милиона евро.