В Париж представиха новия треньор на ПСЖ Томас Тухел, който сподели и очакванията си от съвместната работа с играчите и отбора.

„Малките неща всъщност правят големите работи. Клубът има възможно най-големите амбиции, а също, където и да съм работил, съм бил с огромни амбиции. Тук съм, за да печелим заедно големи победи, но преди тях трябва да обърнем внимание на малките неща“, сподели немският наставник.

„Искам всеки един мач, включително такива за Купата срещу втородивизионни съперници, да бъдат на нивото и с очакванията като тези в Шампионската лига. Твърде рано е все още да говорим за постигане на резултати. Все още не сме започнали съвместна работа, а във футбола всичко е възможно да се случи.“

Запитан как ще се справя с его на големите звезди в отбора, Тухел отвърна: „Знам, че във футбола най-големите футболисти са най-големите работяги. Именно заради това, че работят много, те са постигнали големите си успехи. Изобщо не съм уплашен или притеснен от това, че ще работя с големи звезди“, заяви бившият треньор на Борусия Дортмунд.