Бъдещето на футболиста на Ливърпул Филипе Коутиньо е поставено на карта и донякъде е в ръцете на Тома Лемар. Sport.es. съобщава, че мърсисайдци са провели спешна делова среща с ръководството на Монако в сряда, на която са обсъдили трансферните планове на Барселона, които се опитват да отмъкнат всячески и двамата играчи.

Почна се с абсурдите! Барса с оферта от 160 млн. за Дибала

Както е известно Лемар попада сред трансферните цели на Ливърпул. Мърсисайдци на няколко пъти опитаха да склонят монегаските да продават, но до сделка така и не се стигна.

От друга страна Барселона не спира да тормози тимът от Мърсисайд с непрекъснатии оферти за Коутиньо. Въпреки категоричното „Не”, което непрекъснато повтарят от Ливърпул обаче, действията им в последните седмици на трансферния пазар показват друго. 

Щом не може да има Коутиньо, Барса ще прецака Ливърпул

Англичаните са на път да осъществят изненадващ ход с привличането на Алекс Окслей-Чембърлейн от Арсенал за сумата от 50 милиона евро,  а също така срещата с Монако подсказва, че желанията им да си осигурят подписа на Лемар също не са утихнали.

Свърши ли сагата с Коутиньо?

След като стана ясно, че от Барселона са готови да прецакат Ливърпул за Лемар, мърсисайдци предприеха спешни мерки. Ако ангийският тим е успял да се споразумее с Монако за полузащитника, то в оставащите часове от трансферния прозорец ще наблюдаваме интересни събитие по оста Ливърпул – Барселона.