Преговорите между Ливърпул и Монако за атакуващия полузащитник на френския тим Тома Лемар продължават днес. „Червените“ са подготвили нова оферта за 21-годишния футболист, след като последното им предложение от около 65 млн. паунда бе отказано от френския шампион.

Поредна оферта на Ливърпул за Лемар

Според вестник Liverpool Echo, новата оферта на „мърсисайдци“ ще бъде в размер на 75 млн. паунда, като освен сумата, английският клуб е готов де предложи и нападателя Дивок Ориги. Белгиецът обаче ще бъде пуснат само под наем в тима от Лига 1.

21-годишният Лемар бе един от основните играчи на Монако в шампионския минал сезон за французите. Атакуващият футболист, който умее да играе както в центъра, така и по крилата на нападението на своя тим, вкара 14 гола и направи 17 асистенции в 55 мача за монегаските през миналата кампания.

От Монако отхвърлили две оферти за Тома Лемар от Ливърпул

Дивок Ориги дори не попадна в групата на Ливърпул за шампионатния двубой срещу Арсенал, като мястото му бе заето от новото попълнение Доминик Соланке.  

В същото време Монако уреди нов футболист в лицето на Кейта Балде от Лацио, който е смятан за заместник именно на Лемар.