Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери има поставен ултиматум, за да остане във френския гранд. Това твърди L’Equipe, като се позовава на свои източници.

ПСЖ шпионира, Байерн критикува

В материала се сочи, че босът на тима Насер Ал Келайфи имал завишени очаквания към парижани през новата кампания, като изисквал минимум достигане до полуфинал в Шампионската лига. Говори се, че ръководството е запознало Емери с целите и желанията си и е поставило сериозен ултиматум. А именно – при неизпълнение на условието, старши треньорът ще се сбогува с поста си.

Емери издърпа ушите на дечковците Неймар и Кавани

Запознати предават, че сред причините за всичко случващо се сега е и фактът, че ПСЖ бе един от най-солидните играчи на пазара през това лято, а в клуба бяха привлечени Неймар от Барселона и Килиан Мбапе за впечатляващите 400 милиона евро.

Припомняме, че през изминалата кампания ПСЖ достигна до осминафиналите на турнира на богатите. В първия мач срещу Барселона парижани взеха комфортен аванс с 4:0, но в реванша на „Камп Ноу“ каталунците записаха впечатляващ обрат и се наложиха с 6:1.