Неймар категорично отхвърли упреците, че е избрал да премине в Пари Сен Жермен заради парите. Бразилецът обясни, че финансите никога не са били на първо място като важно за него е неговото щастие и това на семейството му.

"Радвам се, че ме приеха толкова добре в Барселона, не съм тъжен, напротив, много съм щастлив. Мисля, че завърших своята глава в Барселона, спечелих някои трофеи, помогнах на тима, но няма как да направиш всички щастливи. Феновете говорят със сърцата си, но това, което искам да кажа на привържениците на Барселона е, благодаря за вашето приятелство”, заяви Неймар.

Неймар: Избрах ПСЖ със сърцето си, всичко е въпрос на амбиция

„Мога да кажа, че не знаят нищо за моя личен живот, никога не съм поставял на първо място парите, а своето щастие, щастието на семейството ми. Парите остават настрана, ако се интересувах само от парите, вероятно щях да бъда в друга страна, в друг отбор. ПСЖ вярва в своя потенциал и аз искам да се отплатя.”

„Аз съм най-скъпият футболист в света, но това не е тежест за мен, аз тежа 69 килограма, няма тежест. Днес съм много щастлив да нося фланелката на ПСЖ.”

Босът на ПСЖ: Неймар ще ни даде много, можем да дадем и повече пари