Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи изрази огромно задоволство от привличането на Неймар, което описа като „невероятен трансфер”. Ал-Келайфи е уверен, че бразилецът ще даде много на ПСЖ, а освен това призна, че клубът е готов да даде дори повече за играч от рекордните суми за Неймар.

Неймар: Не се интересувам от парите, а от своето щастие

„Нашето първенство става по-популярно. Неймар подписа с нас, за да спечели всички трофеи, за да напише историята на нашия клуб. Благодаря на Неймар, че дойде в ПСЖ, благодаря на семейството му”, заяви Ал-Келайфи.

„Искам да благодаря и на нашия персонал, че направи всичко възможно да направим този трансфер.”

Първите стъпки на Неймар в Париж

„Неймар дойде тук заради мотивацията си, заради проекта, който имаме тук. Можем да дадем и повече пари, но той не е дошъл тук заради парите, дойде заради проекта, амбицията, новото предизвикателство.”

„Днес е позитивен ден за всички в ПСЖ, този трансфер е невероятен. Дълго време се говореше за него и е страхотно, че завърши така.”

Неймар: Избрах ПСЖ със сърцето си, всичко е въпрос на амбиция

„Неймар може да даде много на ПСЖ и това наистина не е скъпо за нашата марка. Марката на ПСЖ и марката на Неймар ще бъдат още по-силни заедно. Това е изключителна сделка. Всичко ще бъде много открито. Работихме ден и нощ, за да направим това.”