Полузащитникът на Пари Сен Жермен Адриен Рабио разкри, че не само Неймар се ползва със специални привилегии в клуба. От думите на френския национал излиза, че и неговият сънародник Килиан Мбапе се радва на сходно отношение.

Неймар сам поиска да решава кога да играе

Неймар и Мбапе бяха двете най-знакови придобивки на ПСЖ през лятото на 2017 година. Бразилецът струваше умопомрачителните 222 милиона евро, които бяха записани като освобождаваща клауза в договора му с Барселона. Мбапе засега е привлечен под наем, като в края на сезона ПСЖ ще трябва да плати на Монако 180 милиона евро, за да го задържи за постоянно. Така грандът от френската столица би разполагал с двамата най-скъпи играчи в историята.

Привилегиите на Неймар дразнят съотборниците му

Преходът на двамата в ПСЖ дотук е доста сполучлив, като тимът е на върха в класирането на Лига 1 и очаква с нетърпение 1/8-финалните мачове от Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Очевидно на „Парк де Пренс” се стараят да държат звездите си щастливи.

Пияните звезди на ПСЖ на рождения ден на Неймар

„Неймар е човек, който, както може би се разбира, има някои привилегии. Килиан също е така”, разкри Рабио.

„Това не ме притеснява и не обръщам внимание на този факт. Не им завиждам.”

„Неймар не се счита за звезда. Във съблекалнята той е доста открит. Би могъл да бъде малко по-арогантен, но случаят изобщо не е такъв”, добави Рабио.

Бен Арфа: За ПСЖ все едно не съществувам