Нападателят на Пари Сен Жермен Хатем бен Арфа заяви пред френско списание "So Foot", че се чувства ужасно от факта, че не играе, а в клуба го третират така, сякаш не съществува.

30-годишният френски национал премина в тима на парижани през лятото на 2016 година и изигра 23 мача в Лига 1 през първия си сезон в клуба. Привличането на Юлиан Дракслер, Неймар и Килиан Мбапе след това обаче остави бившия играч на Нюкасъл като последна опция в нападението на тима и от началото на настоящия сезон Бен Арфа няма нито един изигран мач.

"Това, през което преминавам в ПСЖ, е много объркано. Имам чувството, че все едно не съществувам за клуба. Трябва обаче да се науча да живея с това. В някакъв момент състезателната ми кариера ще приключи, ще има и още трудни моменти пред мен. Но да се науча да "не съществувам", след като бях постигнал толкова много преди това, е много трудно", добави Бен Арфа.

ПСЖ търси нов отбор на Бен Арфа

През януари 2015 година Бен Арфа бе привлечен в Ница от английския Хъл Сити и реализира 17 гола в 34 мача, което му осигури трансфер в ПСЖ./БТА