Националният селекционер на Германия Йоаким Льов и бившият треньор на Борусия Дортмунд Томас Тухел са поредните имена, които са свързвани с поста на Унай Емери в Пари Сен Жермен. Според френското издание „L'Equipe“, двамата германски треньори са сред кандидатите за треньорския пост във френския клуб.

Томас Тухел за последно води Борусия Дортмунд, но напусна отбора през май 2017 година. Той е свързван с треньорските позиции в няколко отбора и спекулациите около неговото име не спират.

Йоаким Льов е един от най-желаните варианти от президента на парижани Насер Ал-Келайфи, но последната дума относно новия треньор този път ще дойде от Доха.

Спортният директор на ПСЖ Антеро Енрике отговори на различните слухове по повод бъдещето на старши треньора на Унай Емери: „Всеки ден се сблъскваме с информация за нов треньор на ПСЖ. Искаме да заявим, че в момента наставник е Унай Емери. Той има договор с клуба и не е време да се говори за негов заместник. В момента се намираме във важен етап от сезона и имаме много работа, за да достигнем поставените цели. Трябва да се съсредоточим върху това. Нито един треньор в света не може да каже, че е водил разговори с нас. Всички фенове на ПСЖ трябва да знаят, че само клубът може да публикува официална информация по този въпрос."

Шеф на ПСЖ: Нека е ясно, треньор на ПСЖ е Емери

ПСЖ сведе до три опциите за следващ треньор

В Катар решават кой ще е следващият треньор на ПСЖ

ПСЖ здраво настъпва за Конте